pitajte psihologa

Čitaoci postavljaju pitanja na psihološke teme - Introspektiv odgovara u rubrici PITAJTE PSIHOLOGA. 

U saradnji sa sajtom Psihoverzum, rubrika Q&A realizaciju se preusmerava na stranicu Pitajte psihologa na Psihoverzumu.

Cilj Introspektiva je da aktivno, kroz odgovore na autentična pitanja pojedinaca, prosledi relevantne smernice i na taj način doprinese podizanju svesti u društvu o značaju psiholoških tema i otvaranju razgovora koji se tiču prevazilaženja psiholoških problema. 

Pročitajte pitanja drugih čitalaca i psihološke odgovore, možda u njima možete pronaći neku od tema koja Vam je trenutno važna i inspiraciju kako da drugačije sagledate svoje trenutno stanje.

Pitajte psihologa

Podržite rubriku

Rubrika Pitajte psihologa ne nalazi se u okviru finansiranih projekata, već predstavlja aktivnost koju Udruženje Introspektiv obavlja sa ciljem edukacije o značaju brige o mentalnom zdarvlju.

 

Platformu za podršku i visinu iznosa birate sami.

Na pitanja čitalaca o psihološkim temama odgovara Bojana Škorić, MA psiholog, TA i ACT psihoterapeut. Primarna oblast primenjene psihologije kojom se bavi su psihološko savetovanje i psihoterapija. Osnovne i master studije završila je na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Psihoterapijski modeliteti u kojima se formalno edukovala su Transakciona analiza, Terapija prihvatanjem i posvećenošću (ACT), Terapija usmerena sa saocećanje (CFT). U okviru modaliteta Transakciona analiza ima nacionano zvanje TA psihoterapeut. Sertifikovani je asertivni trener, prošla je edukaciju za psihološki rad sa ratno traumatizovanim osobama.

Psihološkim savetovanjem je počela da se bavi 2011. u psihološkom savetovalištu Novosadskog humanitarnog centra. Iste godine postaje jedan od psiholoških savetnika Centra za ratnu traumu u Novom Sadu, gde je provela 5 godina radeći psihološko savetovanje i psihoterapiju. Par godina bila angažovana kao psiholog u psihološkom centru u Novom Sadu. Tokom 2018. i 2019. godine, kao psiholog je imala je iskustvo psihodijagnostičkog rada, psihoterapijskog rada sa decom i adolescentima, kao i radne terapije u grupi sa psihijatrijskim pacijentima na Klinici za psihijatriju Kliničkog centra Vojvodine. 

U svom iskustvu ima veliki broj radnih sati sa različitim psihopatološkim problemima, kreiranju i sprovođenju psihoterapijskih tretmana.

Živi i radi u Novom Sadu. 

Psiholog Novi Sad, Psihoterapija Novi Sad, Psihoterapeut Novi Sad, Online psihoterapija 
online psihoterapija skype, psiholog novi sad, psihoterapija novi sad, psihološko savetovanje novi sad

INTROSPEKTIV.

Gajeva 26, Novi Sad
+381 65 326 11 26

kontakt.introspektiv@gmail.com

  • Facebook
Pišite nam
Copyright © 2017- 2020 Introspektiv. Sva prava zadržana.