Pitajte psihologa

U saradnji sa sajtom Psihoverzum, rubrika Q&A realizaciju preusmerava na stranicu Pitajte psihologa na Psihoverzumu.

Cilj Introspektiva je da aktivno, kroz odgovore na autentična pitanja pojedinaca, prosledi relevantne smernice i na taj način doprinese podizanju svesti u društvu o značaju psiholoških tema i otvaranju razgovora koji se tiču prevazilaženja psiholoških problema. 

Pročitajte pitanja drugih čitalaca i psihološke odgovore, možda u njima možete pronaći neku od tema koja Vam je trenutno važna i inspiraciju kako da drugačije sagledate svoje trenutno stanje.

Na pitanja odgovara Bojana Škorić, MA psiholog, TA i ACT psihoterapeut. Primarna oblast primenjene psihologije kojom se bavi su psihološko savetovanje i psihoterapija. Osnovne i master studije završila je na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Psihoterapijski modeliteti u kojima se formalno edukovala su Transakciona analiza, Terapija prihvatanjem i posvećenošću (ACT), Terapija usmerena sa saocećanje (CFT). U okviru modaliteta Transakciona analiza ima nacionano zvanje TA psihoterapeut. Sertifikovani je asertivni trener, prošla je edukaciju sa ratno traumatizovanim osobama.

 

Psihološkim savetovanjem je počela da se bavi 2011. u psihološkim savetovalištima Novosadskog humanitarnog centra i Centra za ratnu traumu. 5 godina je provela u statusu savetnika u Centru za ratnu traumu u Novom Sadu. Par godina bila angažovana kao psiholog u psihološkom centru u Novom Sadu. Tokom 2018. i 2019. godine, kao psiholog je imala je iskustvo psihodijagnostičkog, psihoterapijskog rada i radne terapije u grupi sa psihijatrijskim pacijentima na Klinici za psihijatriju Kliničkog centra Vojvodine. 

U svom iskustvu ima veliki broj radnih sati sa različitim psihopatološkim problemima, kreiranju i sprovođenju psihoterapijskih tretmana.

Živi i radi u Novom Sadu. 

Psiholog Novi Sad, Psihoterapija Novi Sad, Psihoterapeut Novi Sad, Online psihoterapija 
online psihoterapija skype, psiholog novi sad, psihoterapija novi sad, psihološko savetovanje novi sad
12345.jpg

Introspektiv.

 

kontakt.introspektiv@gmail.com

+381 65 326 11 26
  • Facebook
Pišite nam
Copyright © 2017- 2020 Introspektiv. Sva prava zadržana.